Ik ben dankbaar voor…

Vorige week hadden mijn dochters een leuke workshop bij de Tahfeedh school (Qor’aan Memorisatie school) waar ze elke middag naar toe gaan. Het thema van de workshop was: De zegeningen van Allaah. Na een korte introductie en gezamenlijke bespreking kregen ze een A4’tje met verschillende vragen die ze voor zichzelf moesten beantwoorden en vervolgens konden delen met de groep. Mijn dochters lieten dit zien toen ze thuis kwamen en ik en mijn man vonden dit zo’n leuk idee dat we er een eigen versie van hebben gemaakt om met jullie te delen. 


Zoals jullie kunnen zien is het een heel simpel reflectieblad waarmee kinderen zelfstandig of samen met ouders/onderwijzer mee aan de slag kunnen. Je kunt deze gratis printable verkrijgen via de shop. Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie de ingevulde reflectiebladen met mij zouden delen via Facebook of Instagram!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven